BG 
ИНФОЖОКЕР.БГ, ИНФОРМАЦИОНЕН БИЗНЕС ПОРТАЛ - ЕФЕКТИВНА ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА - ИЗГРАЖДАНЕ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ


     
  Дейността на ИнфоЖокер е насочена изцяло към промотиране на фирми, включително консултация и изграждане на стратегия към правилното представяне на техните продукти и услуги в интернет. Включва следните услуги:

- ефективна интернет реклама - банерна реклама, VIP реклама, специални рекламни форми, стандартна реклама в интернет

- предоставяне на богата база данни с информация за фирми, работещи в България - телефони, адреси, e-mail, интернет адреси, описание на дейността на фирмите, ключови думи, описание и илюстрация на продукти и услуги и т.н.

- изграждане на интернет страници - уеб дизайн и програмиране, оптимизация и популяризация на сайтове - шаблонни сайтове и индивидуално изработени интернет страници и портали (статични и динамични сайтове)

- консултации, свързани с интернет реклама и популяризация


* Защо InfoJoker

Единственият компонент в пъзела на живота, който човек не може да променя е времето: 1 денонощие=24 часа - нито повече, нито по-малко!

За да компенсираме постоянно нарастващата нужда от „пестене на време” в това динамично ежедневие Ние, екипът на ИнфоЖокер.БГ ЕООД, създадохме Вашия Информационен Бизнес помощник - infoJoker, Вашия Жокер, когато търсите информация за фирми.

Предоставяме Ви безплатно база-данни, която съдържа информация за действащи фирми (физически и юридически лица) и организации в България, подредени според дейността, която извършват, по удобен за Вас, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, начин.
Така имате непрекъснат ONLINE достъп до ежедневно променящата се информация, където и да се намирате.

Уверени сме, че това е полезно и ще Ви улесни, когато трябва да откриете фирма, услуга, стока или ....... каквото и да е.


* На линка горе вдясно – www.infojoker.bg можете да тествате възможностите на уникалната ни търсачка, както и да проверите как е подредена информацията в Категориите и Разделите. Очакваме и Вашите мнения и препоръки!


Екипът на ИнфоЖокер ви пожелава Здраве и Успешна година!

 
         
 
Централен офис - ИнфоЖокер
квартал/ж.к.: Гео Милев
населено място: София
област: София - град
телефон: 02 468 20 71
мобилен телефон: 0893 41 30 30
e-mail: office@infojoker.bg
 
Офис ИнфоЖокер - Пловдив
ул./бул. Освобождение   №3
квартал/ж.к.: Тракия
(хотел SPS, офис 310)
населено място: Пловдив
област: Пловдив
телефон: 032 59 73 64
мобилен телефон: 0895 42 57 56
e-mail: officepl@infojoker.bg
 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Интернет страницата е изработена от www.it-advanced.com