www.search.infojoker.bg 
 
   
   
   
 
 
ИНФОЖОКЕР.БГ
ИНФОРМАЦИОНЕН БИЗНЕС ПОРТАЛ - ЕФЕКТИВНА ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА - ИЗГРАЖДАНЕ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ


Категория:  Маркетинг и Реклама
Раздел:  Интернет реклама
 

ЗА НАС

Единственият компонент в пъзела на живота, който човек не може да променя е времето: 1 денонощие=24 часа - нито повече, нито по-малко!

За да компенсираме постоянно нарастващата нужда от „пестене на време” в това динамично ежедневие Ние, екипът на ИнфоЖокер.БГ ЕООД, създадохме Вашия Информационен Бизнес помощник - infoJoker, Вашия Жокер, когато търсите информация за фирми.

Предоставяме Ви безплатно база-данни, която съдържа информация за действащи фирми (физически и юридически лица) и организации в България, подредени според дейността, която извършват, по удобен за Вас, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, начин.
Така имате непрекъснат ONLINE достъп до ежедневно променящата се информация, където и да се намирате.
Уверени сме, че това е полезно и ще Ви улесни, когато трябва да откриете фирма, услуга, стока или ....... каквото и да е.
Разполагаме с актуална информация за по-голямата част от фирмите, нещо така трудно постижимо при условията на нашия Бизнес. Въпреки това я поддържаме качествено и увеличаваме лавинообразно, а за това имате принос и Вие - нашите КЛИЕНТИ и ПОТРЕБИТЕЛИ.

Но не само това е нашата цел!

С навлизането на интернет във всеки дом и офис, с отварянето на възможността да търсим и намираме информация за почти всичко без да се налага да звъним на приятели и познати или да се разкарваме без да сме сигурни, още по-категорично се откроява нуждата от точна, коректно описана и добре визуализирана информация.

Предимствата, които дава достъпът в „МРЕЖАТА”, чрез уникалния алгоритъм за съхранение и търсене на информация в интернет пространството:
- Бързият достъп до всеки профил, от цял свят, 24 часа в денонощие, 365 дни в годината, на много езици
- Възможността за бързо и лесно добавяне, актуализиране и редактиране на текст, снимки, ...... и т.н.
- Минималната цена, която бихте заплатили, за да покажете голяма част от Вашите продукти или услуги по достатъчно красноречив начин
- Възможността да Ви намерят лесно по координати и ключови думи, характеризиращи това, което правите
и още много други предимства, ни кара с още по-голямо усърдие да работим, за да популяризираме все по-голям брой фирми, съответно техните продукти и услуги и така да постигнем целта си - да улесним Търсещите в интернет.

Чрез опита, с който разполага нашият млад, но високо квалифициран и всеотдаен екип, сме готови да отговорим на Вашите потребности и очаквания. Знаем, че доверие се печели най-лесно, когато взаимно си допаднем и си гарантираме спокойствие и най-трудно, когато стоим „далече” един от друг. Затова желаем да скъсим разстоянието помежду ни, за да постигнем нужното качество много по-бързо и да превърнем този сайт - информационен портал в необходимо всекидневно помагало.

Онлайн бизнес каталог или справочник за фирми, енциклопедия, указател и т.н., както и да го наречем, то Информационният портал и мета-търсачка - infoJoker.bg, трябва да е Ежедневен ЖОКЕР, за да успее да защити от разхищение Вашето време, търсейки информация за фирми, дейности, стоки и услуги в България.

Ако имате предложения, които мислите, че са рационални, ако имате въпроси, на които няма отговори в меню „ПОМОЩ”, не се колебайте да ни пишете в „МНЕНИЯ” или на help@infojoker.bg . Ще се радваме да отговаряме своевременно на тях.


* Екипът на ИнфоЖокер.БГ ЕООД Ви БЛАГОДАРИ, че ползвате този информационен портал!

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com